Izvor: TANJUG
29.10.2022 u 16:16
0

TRENER FUDBALERA PARTIZANA BEZ DLAKE NA JEZIKU: „Bolje biti ranjeni vuk, nego dresirana pudlica u cirkusu“

 Trener fudbalera Partizana Gordan Petrić izjavio je danas uoči sutrašnjeg duela u Superligi protiv niškog Radničkog da su Crvena zvezda i Partizan glavni problemi srpskog fudbala.

Petrić se osvrnuo na dešavanja nakon poslednjeg kola Superlige u kom je njegov tim remizirao sa Javorom (3:3), dok je Crvena zvezda u sedmom minutu sudijske nadoknade savladala Radnički iz Niša sa 2:1.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

Nakon toga usledio je „rat“ saopštenjima večitih rivala, a Petrić smatra da Zvezda u poslednjih nekoliko godina ima pomoć sudija.

– Najveći problem u srpskom fudbalu su Zvezda i Partizan. Trenutno, zadnjih godina, problem pravi Zvezda. Ono što ja sigurno znam je da ćemo se boriti da odigramo na najbolji mogući način svaku utakmicu. Bolje biti ranjeni vuk u toj borbi, nego dresirana pudlica u cirkusu. Nema više pritiska, šta god da se desi, izjavio je Petrić i dodao:

Generalno, ovo što sam rekao da ne bih voleo da se narod posvađa zbog fudbala. Mogu da osetim da se nešto dešava i kao trener i kao funkcioner sam mogao. Da ne bude da se žalim, imao je i Partizan u prošlosti da mu neko progleda kroz prste, kao što sad ima Zvezda. To se odnosi na sudije. Nekad se pomagalo Partizanu, sad se pomaže Zvezdi. Trebalo je da završimo 3:1 protiv Javora. Nama saopštenja ne trebaju. Nismo bili slikari, bavimo se ovim poslom. Ne verujem da je Javor poslao saopštenje.

Trener Partizana dao je konkretan primer sudijske protekcije prema Partizanu i Crvenoj zvezdi.

Trener košarkaša Crvene zvezde srećan nakon evroligaške pobede: „Hvala navijačima na sjajnoj podršci, dali su nam energiju u ključnim trenucima!“

Pitao sam sudiju protiv Javora zašto ne daš Menigu žuti karton. Meni ta pomoć ne treba. Izvinio sam se klupi Javora što sudija mom igraču nije dao karton“.

Petrić je prokomentarisao naredni meč i poručio da njegov tim mora da osvoji tri boda.

Zanimljiva utakmica iz prostog razloga jer Radnički Niš igra drugačije od ostalih ekipa sa kojima smo igrali. Juče smo sleteli u jutarnjim časovima. Partizan sutra mora da izađe u najjačem mogućem sastavu i da uzme tri boda“, izjavio je on.

Trener Radničkog je bivši kapiten i trener Crvene zvezde Nenad Lalatović koji je uvek motivisan protiv Partizana.

Lala je trener koji voli da igra protiv Partizana i u prošlosti je imao uspeha i na našem stadionu. Ali ne treba mi da se opterećujemo Lalom. Moji igrači treba da gledaju svoj posao i da probaju da dobiju utakmicu na najlakši mogući način. Lalu znam privatno, on je specifičan. Nema takvih trenera puno u Evropi. I Lala se da možda više od svih nas što se tiče bitisanja pored klupe. Samo da ne uđemo u tu njegovu priču“, izjavio je Petrić i dodao da pristaje i na trijumf minimalnim rezultatom:

Neka bude 1:0, samo da se završi bez povreda jer u četvrtak imamo utakmicu sezone za klub, igrače i za mene.

Utakmica 17. kola Superlige između Partizana i Radničkog iz Niša igra se sutra u Humskoj u 19.00.

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.
Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter