Izvor: Tanjug
04.12.2022 u 17:54
0

DOBRE VESTI ZA BRAZILCE Nejmar i Danilo se oporavili od povreda za utakmicu osmine finala Mundijala u Kataru!

Brazilski fudbaler Nejmar odradiće večerašnji trening i trebalo bi da bude u startnoj postavi na sutrašnjem meču osmine finala Svetskog prvenstva protiv Južne Koreje, izjavio je selektor brazilske reprezentacije Tite, prenosi „Rojters“.

Nejmar se povredio na meču prvog kola grupe G protiv Srbije (2:0), a potom je propustio duele sa Švajcarskom i Kamerunom.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

„Nejmar će trenirati večeras i ako bude sve bude dobro prošlo igraće“, rekao je Tite na konferenciji za novinare.

Brazil ima problema sa povredama igrača, pošto su Gabrijel Žezus i Aleks Teljes završili nastup na SP. Na listi povređenih fudbalera nalaze se i Danilo i Aleks Sandro.

„Danilo je spreman da se vrati u tim na meču sa Južnom Korejom, dok Aleks Sandro se još oporavlja. Danilo i Nejmar će biti spremni“, naveo je selektor Brazila.

Selektor fudbalera Hrvatske pred utakmicu osmine finala Mundijala sa Japanom: „Znamo da će se boriti kao samuraji, ali ni mi nećemo drugačije da se postavimo!“

Tite je naglasio da je njegov prioritet fizičko zdravlje fudbalera.

„Želim zdrave igrače, koji su spremni da igraju od početka do kraja bez ikakvih ograničenja. Uvek igram sa najboljim igračima od početka utakmice“, zaključio je Tite.

Utakmica osmine finala SP između Brazila i Južne Koreje biće odigrana u ponedeljak od 20 sati.

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.

Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter