Izvor: Tanjug
04.12.2022 u 22:23
0

Englezi ubedljivi protiv Senegala 3:0 na Mundijalu u Kataru, sledi spektakl sa Francuskom za plasman u polufinale! (FOTO)

Fudbalska reprezentacija Engleske plasirala se u četvrtfinale Svetskog prvenstva u Kataru, pošto je u osmini finala pobedila selekciju Senegala rezultatom 3:0 (2:0).

Golove za Englesku postigli su Džordan Henderson u 38, Hari Kejn u trećem minutu sudijske nadoknade prvog poluvremena i Bukajo Saka u 57. minutu.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

Senegal je bolje ušao u meč i prvi došao do šanse u 22. minutu preko Ismaila Sara, koji je šutirao preko gola. Afrička selekcija je novu priliku imala u 31. minutu, ali nije bilo promene rezultata. Engleska je povela u 38. minutu. Kejn je prosledio loptu do Džuda Belingema, koji je asistirao Hendersonu za 1:0.

Engleska je u poslednjim trenucima prvog poluvremena duplirala prednost golom Kejna. On je postigao 11 pogodaka na velikim takmičenjima i na prvom mestu večne liste engleskih fudbalera prestigao Garija Linekera. Evropski vicešampion je u 57. minutu postigao treći gol preko Sake.

Izabranici Gareta Sautgejta su potom mirno meč priveli kraju i zasluženu su stigli do pobede.

Engleska je ovu utakmicu odigrala bez Rahim Sterlinga, koji je propustio večerašnji meč zbog porodičnih razloga.

Engleska će u četvrtfinalu Mundijala igrati protiv Francuske, koja je ranije danas savladala Poljsku 3:1.

Fudbaleri Francuske pobedom nad Poljskom 3:1 (1:0) plasirali su se u četvrtfinale Mundijala u Kataru, Žiru postao najbolji stelac u istoriji „trikolora“! (FOTO)

Utakmica između Engleske i Francuske biće odigrana 10. decembra od 20 sati.

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.

Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter