0°C

Beograd

Božović pred Čukarički: PROPAGANDI PROTIV ZVEZDE DA POZAVIDI I GEBELS!

Trener fudbalera Crvene zvezde Miodrag Božović pozvao je danas navijace da podrže ekipu u finišu sezone jer je podrška sada najpotrebnija jer se protiv kluba vodi propaganda.

"Mi treba da igramo i pobeđujemo zato što smo mi Crvena zvezda i zato što smo najveći klub u Srbiji. Pozvao bih navijače da nas podrže do kraja ovih takmičenja jer nikad nam podrška nije bila potrebnija. Zbog propagande koja se podiže oko Crvene zvezde, a na kojoj bi mogao i Gebels da im pozavidi. Svima koji je stvaraju", rekao je Božović na konferenciji za medije uoči prve utakmice polufinala Kupa protiv Čukaričkog.

On je dodao da nije dobra atmosfera koja se pravi pravi protiv stranaca i protiv njega kao trenera i da pravi navijači treba da znaju da tu ima mnogo botova i isceniranih priča.

"Ako je klub iznad svih nas, onda nije važno ko je trener i koji su igrači, već je važno da Zvezda osvoji trofeje. Kada se završi prvenstvo, e onda treba da podvučemo crtu i da vidimo šta je ko uradio. Ali, sada, sada nam treba samo jedinstvo, jer imamo protiv sebe ozbiljne protivnike. Ne protivnika, nego protivnike. Dve godine smo prvi, i možda nekome odgovara da na Marakanu ponovo dođe Radnički iz Kragujevca, da pozajmi dresove od nas i da pobedi. Zvezda ima moć zato što ima narod uz sebe. To je velika moć i što se više spletki pravi, nas više sreća služi", istakao je on.

Božović je, kada je u pitanju dvomeč protiv Cukaričkog u polufinala Kupa Srbije, rekao da njegov tim ocekuju dve teške utakmice.

"Čukarički ima dobar kvalitet i ovo takmičenje vide kao način za izlazak u Evropu. Naravno, i mi želimo duplu krunu i nadam se da ćemo na Banovom brdu ostvariti rezultat koji je dobar i koji će nam olakšati ulazak u finale. Nerešeno ili pobeda, to je za nas dobar rezultat pred revanš, ali, ponavljam, neće nam biti lako. Daćemo sve od sebe, ali mislim da se ništa neće rešiti u prvom meču", zaključio je Božović.

Prva utakmica polufinala Kupa Srbije između Čukarickog i Crvene zvezde igra se sutra od 16.30 sati na Banovom brdu.

Izvor: Tanjug
Foto: Arhiva

Komentari korisnika (0)


Ostavite komentar