0°C

Beograd

Velšani zgroženi uslovima na stadionu "Rajko Mitić": ZAR OVDE DA IGRAMO FUDBAL?!

Srbija i Vels odmeriće snage na stadionu "Rajko Mitić" 11. juna u okviru kvalifikacija za Mundijal u Rusiji 2018. godine, a gosti su sablaznuti stanjem u kakvom se nalazi naš najveći stadion.

Polufinalista sa Euro 2016 zaostaje četiri boda za "orlovima" i očekuje ih odlučujuća bitka za priključak na tabeli i nadu da će obezbediti vizu za Rusiju.

Portal "Vels onlajn" je objavio fotografije sa prilično ruiniranog najvećeg srpskog stadiona i upozorio svoje navijače na to šta ih čeka u prestonici Srbije.

Očekuje se prisustvo preko dve hiljade navijača iz Velsa, a ovaj portal upozorava da će u Beogradu imati veoma loše uslove, počevši od samo osam toaleta predviđenih za goste, nedostatka osveženja, zatim rupe između tribine i terena, visokim šiljcima na ogradi, dugačak put do stadiona od autobuske stanice...

- Mnogi ljudi u Velsu žele da kupe ulaznice za utakmicu sa Srbijom, ali iskreno, taj stadion uopšte nije pogodan za svoju namenu. Morali smo da pitamo da li možemo da dobijemo malo vode... - preneo je ovaj sajt i dodao:

- Oko terena postoji jarak. U njemu nema vode, ali dubok je bar dva metra. Cela stvar okružena je čeličnom ogradom, što znači da tribine ne bi mogle da se napuste u pravcu ka terenu u slučaju nužde. Povrh svega toga, na tribinama nema osnovnih uslova.

infomer.rs
Foto: wikipedia

Komentari korisnika (0)


Ostavite komentar