2°C

Beograd

Zvezda blizu dogovora sa bivšim mladim reprezentativcem Srbije!

Crvena zvezda bi mogla da kompletira bekovske pozicije za narednu sezonu, jer je nakon dovođenja desnog beka Filipa Stojkovića, blizu postizanja dogovora i sa levim bekom iv velikom željom, Milanom Rodićem.

Nekadašnji mladi reprezentativac srbije već nekoliko godina igra u Rusiji. Najpre je potpisao za Zenit kada je prešao iz OFK Beograda početkom 2013. godine, a trenutno nastupa za Krila Sovjetov, u čijim je redovima od 2015. godine.

Prvobitna informacija vezana za njegov transfer jeste da je skup, iako ga crveno-beli silno žele. Međutim, prema najnovijim informacijama, postoji opcija da on raskine ugovor sa ruskim timom, čime bi postao slobodan igrač i mogao bi bez obeštećenja da dođe na Marakanu.

Ono što je prednost Zvezde u ovom slučaju, jeste to što je Rodićeva ekipa ispala u drugi rang takmičenja i rade na tome da smanje troškove posle ispadanja iz elite, pa postoji velika šansa da raskine ugovor, po kojem je za Krila Sovjetov vezan do leata 2018. godine.

Podsetimo, za pozicije desnog beka od naredne sezone će konkurisati Filip Stojković i Marko Gobeljić, koji su potpisali ovog leta, dok bi mesto kraj leve aut-linije pokrivali Milan Rodić i Dušan Anđelković.

Telegraf
Foto: Arhiva

Komentari korisnika (0)


Ostavite komentar