Izvor: Informer.rs
29.05.2023 u 16:00
0

BARAK OTKRIO ŠTA JE TRAŽIO TERZIĆU! Posao je zavisio od Đokovića!

Crvena zvezda u ponedeljak je na "Marakani" promovisala novog trenera Baraka Bahara, koji je po dolasku u klub tražio meč sa Novakom Đokovićem.

Našalio se novi stručnjak šampiona Srbije, koji je kao dete igrao tenis. Ali, s obzirom na to da sada živi u rodnom gradu verovatno najboljeg tenisera ikada, naravno da želi da izađe na crtu Novaku.

 Terzić je dva puta dolazio u Izrael zbog mene, mnogo su verovali u mene i moj štab, znaju sve o meni, da sam igrao tenis kao dete. Rekao sam u šali da ću doći u Zvezdu ako mi dogovore meč sa Novakom Đokovićem – nasmejao se Bahar, a nema sumnje da će mu Zvezda i Nole ispuniti želju.

TANJUG/ STRAHINJA AĆIMOVIĆ/bs

 

Impresioniran je onim što je video po dolasku u Zvezdu.

– Uzbuđen sam što sam ovde, srećan sam što vidim nova lica, hvala vam za dobrodošlicu. Kada dođete u veliki klub kao što je Zvezda, sa velikom istorijom, posetio sam muzej, impresioniran sam svime što sam video.  Glavni ciljevi za mene je da napravimo dobre rezultate u grupi u Ligi šampiona, znam da možemo to da uradimo, za mene je ovo drugi put da učestvujem u ovom takmičenju, moj DNK se poklapa sa DNK klubom, a to je napadački fudbal i pobede – rekao je Barak Bahar.

Barak Bahar je ove sezone odbranio titulu prvaka Izraela sa Makabijem iz Haife, a uz to je taj klub vodio i u Ligi šampiona.

U MIHINU ČAST! Dogovorena humanitarna utakmica u Bolonji!

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter