Izvor: Arenasport.com
11.05.2023 u 12:46
0

BESPLATAN ULAZ NA MARAKANU ZA DECU DO 12 GODINA: Otvorena vrata na meču protiv Vojvodine

Fudbalski klub Crvena zvezda saopštio je danas da će ulaz za decu do 12 godina starosti na meč petog kola plej-ofa Superlige Srbije protiv Vojvodine, koji se igra u subotu od 18:30, biti besplatan.

Fudbaleri Crvene zvezde su već osvojili 34. šampionsku titulu u prvom kolu plej-ofa, pošto su pobedili ekipu TSC-a sa 4:1.

„Zvezda nastavlja da misli na najmlađe navijače koji redovno dolaze na utakmice voljenog kluba i sa tribine vode naše fudbalere do pobede, pa će takav slučaj biti i u subotu, kada ćemo ponovo kapije Marakane otvoriti za sve one mališane kojima je krv crveno-bela“, stoji u saopštenju „crveno-belih“.

U saopštenju kluba navode da će ulaz za decu do 12 godina biti besplatan samo u pratnji jedne punoletne osobe.

„Iz meča u meč, pokazujemo da je Marakana pravo mesto za porodicu i da Crvena zvezda upravo neguje takve vrednosti, tako da, nema sumnje da je najbolji način da provedete popodne ove subote, upravo takvo, da dođete u svoju drugu kuću“, stoji u saopštenju Crvene zvezde.

LIGA EVROPE: Sevilja u Torinu, Roma dočekuje Leverkuzen
PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter