Izvor: Tanjug.rs
26.03.2023 u 13:34
0

Bibars Natho se povlači iz selekcije Izraela: Želim da svu energiju usmerim na Partizan

Fudbaler Partizana Bibars Natho saopštio je danas da će se na utakmici protiv Švajcarske, koja će biti odigrana u utorak u Ženevi, oprostiti od reprezentacije Izraela, saopšteno je na zvaničnom sajtu kluba iz Beograda.

Natho je za reprezentaciju Izraela odigrao 88 utakmica i postigao je četiri gola. On je na 83 meča bio starter.

„Osećam se zaista čudno. Volim svoje saigrače, trenera i dobro se osećam, ali je važno znati kada stati i sačuvati telo. Želim da sada svu svoju energiju usmerim na svoj tim – Partizan. Želim da na ovaj način svoju igračku karijeru učinim dužom, da igram još dve – tri godine i da se mom timu ceo dam na raspolaganje“, rekao je Bibars.

Švajcarska i Izrael će u utorak odigrati meč drugog kola grupe I kvalifikacija za Evropsko prvenstvo, koje će biti odigrano naredne godine u Nemačkoj.

„Srećan sam što je na kraju sve ovako ispalo. Velika zahvalnost momcima iz moje nacionalne selekcije, jer je to bila velika noć za mene. Pre dva dana su za mene organizovali sastanak za koji su pripremili i video zbog koga sam zamalo i zaplakao“, zaključio je fudbaler Partizana.

Mančester junajted odustao od Mitrovića posle incidenta na „Old trafordu“?
PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter