Izvor: Tanjug
04.12.2022 u 16:50
0

Bivši argentinski fudbalski reprezentativac poručio: „Lionel Mesi će učiniti sve da postigne cilj koji svi želimo, a to je osvajanje Svetskog prvenstva u Kataru!“

Lionel Mesi će učiniti sve da postigne cilj koji svi želimo, a to je osvajanje Svetskog prvenstva u Kataru, izjavio je da bivši argentinski fudbalski reprezentativac Serhio Aguero, prenosi „I-Es-Pi-En“ (ESPN).

Argentina će u četvrtfinalu SP igrati protiv Holandije.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

„Mesi je srećan i zadovoljan. Kopa Amerika mu je promenila život, dala mu je novi život. On je posle toga ponovo srećan što igra za reprezentaciju kao kad smo zajedno igrali u selekciji U-20. Dugo je živeo pod kritikama zbog izgubljenih finala, a ta titula ga je oslobodila“, rekao je Aguero.

On je istakao da bi Argentina u potencijalnom polufinalu SP mogla da igra protiv Brazila.

ENGLEZI SPREMNI DA ODREŠE KESU Ako fudbaleri osvoje Mundijal u Kataru svaki će dobiti po 400.000 funti!

Brazil će se u osmini finala sastati sa Južnom Korejom, a pobednik ovog duela igraće u četvrtfinalu sa boljim iz meča Hrvatska – Japan. „Mislite da će Brazil da igra s Argentinom u polufinalu SP? Izgubio je od nje finale Kopa Amerike, ne žele da se to ponovi“, naveo je Aguero, koji je za Argentinu odigrao 101 meč i postigao je 41 gol.

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.
Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter