Izvor: BSC HAPPY
03.04.2023 u 10:28
0

BOMBA! Posle otkaza Poteru, Čelsi dovodi NJEGA na klupu!

Engleski fudbalski gigant Čelsi otpustio je sinoć menadžera Grejema Potera nakon serije loših rezultata, a deluje da mu je ekspresno našao zamenu.

Čelsi je odlučio da smeni Grejema Potera posle nakon sedam meseci zbog loših rezultata.

Platio je ceh Poter lošim rezultatima, a u klubu nisu imali strpljenja za njega iako je novi vlasnik Tod Boli tvrdio da je u pitanju dugoročni projekat i da je zbog toga mladi Englez dobio ugovor na pet godina.

Koban je bio poraz od Aston vile (2:0) i odlučili su u engleskom velikanu da krenu u potragu za novim strategom, a kako stoje stvari to će biti doskorašnji trener Bajerna iz Minhena, čiji je odlazak iz nemačkog giganta podigao veliku prašinu.

Kako javlja dobro obavešteni italijanski novinar Fabricio Romano, rukovodstvo Čelsija želi da dovede Julijana Nagelsmana koji je krajem marta ostao bez posla iako su rezultati bili zadovoljavajući.

Ipak, njemu je „o glavi radila“ svlačionica, pošto se navodno posvađao sa polovinom igrača zbog devojke novinarke, koja mu je u međuvremenu postala bivša.

I nemački Skaj Sport javlja da je Nagelsman prvi pik Plavaca, šuška se da je mladi stručnjak i te kako voljan da dođe u Englesku, pa ostaje da se vidi hoće li doći doći do saradnje.

MURINJO ZBOG STANKOVIĆA SVIMA ZAČEPIO USTA! On je SJAJAN čovek, ali nije dobro za njegovu porodicu….
PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter