Izvor: Objektiv
27.12.2020 u 10:50
0

BOMBASTIČAN TRANSFER U NAJAVI: Gvardiolin vunderkind na radaru Real Madrida

Jedna od velikih želja Zinedina Zidana je mladi Englez, koji ima ogroman potencijal

Real Madrid započeo je pregovore sa Mančester sitijem oko dovođenja mladog veznjaka Fila Fodena, javlja engleski “Miror”.

Španski prvak prati situaciju oko Fodena koji još uvek nije dobio status standardnog prvotimca pod Gvardiolom, pošto je do sada startovao na samo pet utakmica.

Madriđani su spremni da mu ponude mesto u startnoj postavi i veliku platu ukoliko bi se odlučio da dođe u Španiju.

SVE O KORONI

ČELNIK SZO ZABRINUT: PREBRZO POPUŠTANjE – FATALNA GREŠKA

Pogledajte koje mere su na stolu ZA NOVU GODINU: ODLUKA JE JEDNA a 30 članova KRIZNOG ŠTABA različito misle

KLINIKA LAZA LAZAREVIĆ OD DANAS U KOVID SISTEMU: Direktorka ove ustanove bez dlake na jeziku

Mnogi su očekivali da će postati standardan u postavi “Građana” nakon što je klub napustio David Silva, ali Gvardiola očigledno ima drugačije planove.

Nije poznato koliko bi Real bio spreman da plati za Engleza, ali sigurno je da bi se radilo o nekoj vrsti rekordnog transfera jer Foden ima samo 20 godina i jedan je od najvećih talenata na svetu.

Veoma je moguće da bi njegov transfer bio najveći u istoriji Mančester sitija.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter