Izvor: Tanjug
07.12.2022 u 21:55
0

Brazilci pred meč sa Hrvatskom na Mundijalu u Kataru: „Imamo predstavu da je potrebno da promenimo ono što se dešavalo poslednjih godina!“

Čak i ako ne možemo da pobedimo, jer je samo jedan pobednik, nećemo prestati da sanjamo, izjavio je selektor fudbalske reprezentacije Brazila Tite, čija ekipa u petak igra utakmicu četvrtfinala Mundijala u Kataru protiv Hrvatske.

„Ne mogu preuzeti odgovornost za 20 godina. Ja sam glavni poslednje četiri godine. Imamo lepu istoriju i to nam stvara veliki pritisak. Da, postoji pritisak, ali sanjanje je deo svačijeg života. Dobro je sanjati“, izjavio je selektor Brazila.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

Portugal poslednji četvrtfinalista Mundijala u Kataru: Ronaldo i družina deklasirali Švajcarsku sa 6:1 (2:0)! (FOTO)

Vinisijus Žunior istakao je da na Mundijalu nikada nema favorita.

„Hrvatska je u Rusiji stigla do finala. Nema više lakih utakmica. Meč protiv Hrvatske, koja ima u svom timu Modrića, nedavnog osvajača Zlatne lopte, biće težak. Imamo predstavu da je potrebno da promenimo ono što se dešavalo poslednjih godina. Pobedom u četvrtfinalu bismo se plasirali u narednu fazu i nastavili naš put, korak po korak do cilja“, zaključio je brazilski napadač.

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.
Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter