Izvor: happyBSC
29.12.2020 u 11:01
0

ČASTIO SE ZA BOŽIĆ Zlatan Ibrahimović se otvorio i obradovao – sebe

Zlatan Ibrahimović je sebe ovog Božića odlučio da nagradii zanimljivim poklonom.

SVE O SPORTU

KRALJ BELOG SPORTA POTPISAO UGOVOR SA FIFA: Sprema tenisku LIGU ŠAMPIONA

FANTASTIČAN SRBIN NAPRAVIO ČUDO: NOVI TRIPL-DABL I REKORD KARIJERE! Uradio nešto što niko nije od 1968. godine

BOGDANOVIĆ HAPRAVIO HAOS! NJEGOV TIM ZASENIO SVE

Šveđanin je kupio šumu za koju je izdvojio čak tri miliona evra. Kako javlja „La Gazeta delo Sport“, Zlatan je postao vlasnik šume koja se prostire na oko 1.000 hektara, a nalazi se blizu granice s Norveškom, tačnije kod poznatog skijališta u Areu. 

Ibrahimović se odlučio na ovaj potez jer je strastveni ljubitelj lova i ribolova pa je uz kupovinu šume dobio i dozvole za te aktivnosti.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter