Izvor: Tanjug.rs
13.03.2023 u 12:19
0

Ćavi: Ulazimo u meč sa Realom puni samopouzdanja

Barselona je na 25 utakmica u La Ligi primila samo osam golova što je rekord u ovom takmičenju.

Trener fudbalera Barselone Ćavi Ernandez izjavio je da će katalonski klub sa puno samopouzdanja ući u meč protiv Reala u 26. kolu La Lige, prenose španski mediji.

Barselona je sinoć u gostima savladala Atletik Bilbao rezultatom 1:0. Katalonski klub je zadržao devet bodova prednosti na tabeli La Lige u odnosu na Real.

„Ostvarili smo bitnu pobedu, jednu od najvažnijih u sezoni. Zadržali smo prednost od devet bodova u odnosu na Real. Prilazimo narednom ‘El klasiku’ puni samopouzdanja. Zaslužili smo da pobedimo, imali smo 2-3 čiste šanse, ali nismo mogli da zatvorimo utakmicu. Važno je da delujemo smireno u defanzivi, ali isto moramo da uradimo i kada napadamo“, izjavio je Ćavi.

Barselona je na 25 utakmica u La Ligi primila samo osam golova što je rekord u ovom takmičenju.

„Povedemo na stadionu na kojem je teško igrati i onda moramo da se branimo i da budemo strpljivi. To je normalno, ali želim više da napadamo“, priznao je Ćavi.

Barselona će u nedelju na Nou Kampu dočekati ekipu Reala u 26. kolu La Lige.

Čelsi stavlja 12 fudbalera na transfer listu

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter