Izvor: Arenasport.com
31.05.2023 u 16:21
0

ĆAVI ŽELI MESIJA U SVOM TIMU: Odluka o povratku može biti samo njegova

Kako stvari stoje, Lionel Mesi će na kraju sezone napustiti redove Pari sen Žermena, a u Barseloni ne kriju da bi voleli da se Argentinac vrati u redove katalonskog giganta.

Trener španskog prvaka, Ćavi Ernandez, istakao je da odluka zavisi isključivo od Mesija:

„Sve zavisi od njega, ako želi da se vrati u Barselonu, mi ćemo kao klub da učinimo sve da mu to omogućimo. Siguran sam da bi nam dosta pomogao, ali u ovakvim situacijama postoje neki drugi problemi kao što su finansije. Pitanje i kakvu platu želi Mesi. Navijači žele da se vrati i skandiraju njegovo ime. Sada je sve na njemu“, rekao je Ćavi u razgovoru za TV3.

Ćavi je potom istakao da je imao teške razgovore sa Đerarom Pikeom i Đordijem Albom:

„Uvek je teško kada moramo da donesemo odluku, koja je u suprotnosti sa željama igrača. U jednom trenutku sam morao da kažem Pikeu da neće biti u prvom planu. Bilo mi je teško da spavam posle razgovora sa njim zbog činjenice da smo dosta toga prošli zajedno. Kada je u pitanju Alba imao sam osećaj da sam ga izneverio kao prijatelj, ali ekipa je uvek na prvom mestu. Alba se naljutio, ja ga razumem. Kasnije smo razgovarali i rekao da će da bude fokusiran 100 odsto. Tako je i bilo“, dodao je trener Barselone.

Katalonska ekipa je ove sezone osvojila titulu u La Ligi, ali se nije proslavila u Ligi šampiona i Ligi Evrope:

„Jedan od najgorih osećaja u trenerskoj karijeri je bilo saznanje da nismo bili konkurentni u Evropi. To je važna stvar i pitanje koje ćemo morati da rešimo. Moramo da se pojačamo da bi bili konkurentni“, zaključio je Ćavi.

Podsetimo, Mesi je od 2000. do 2021. godine igrao za Barselonu, ali je onda zbog teške finansijske situacije u katalonskom klubu odlučio da nastavi karijeru u Pari Sen Žermenu.

SELEKTOR STOJKOVIĆ OBJAVIO SPISAK za naredne duele: Čumić i Gaćinović se priključili „orlovima“, Mitrović i Radonjić odsutni zbog povrede
PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter