Izvor: Informer.rs
22.05.2023 u 09:05
0

CELE SEZONE ČAKAMO DA NA „MARAKANI“ PODIGNEMO PEHAR! Eraković: Pamtim svaku proslavu titule…

Strahinja Eraković jedva čeka meč Crvene zvezde sa Novim Pazarom na kome će "crveno-beli" proslaviti osvajanje titule u Superligi Srbije.

Crvena zvezda će u nedelju 28. maja od 19 sati na svom terenu dočekati Novi Pazar u 37. kolu Superloige. Crveno-beli će na ovom meču proslaviti osvajanje 34. šampionske titule. Proslavu šeste uzastopne titule uveličaće predstavnici svih Zvezdinih generacija, počev od Dušana Maravića, Dragana Džajića,  Vladimira Petrovića, Duleta Savića… Očekuje se dolazak i mnogih drugih bivših igrača, preko 100 nekadašnjih fudbalera Zvezde, a ulaz na utakmicu sledeće nedelje u 19 časova je besplatan.

– Cele sezone čekamo taj dan, da pred punom Marakanom podignemo pehar, a biće mnogo lepši osećaj ako u međuvremenu osvojimo i Kup Srbije. Siguran sam da za zvezdaše nema lepšeg popodneva od provedenog na Marakani, a kad se uzme u obzir da je ulaz na utakmicu besplatan, biće pune tribine. Što se nas tiče, biće to sjajna prilika da zaokružimo vrhunsku sezonu i još jednom, dobrom partijom, obradujemo zvezdaše. Svaka utakmica je bitna, pokazali smo to nakon što smo i matematički obezbedili titulu, nastavilii smo da igramo na visokom nivou i beležimo dobre rezultate. Nema razloga da drugačije bude na proslavi titule – rekao je Eraković.

Tanjug/Miloš Milivojević

 

Crvena zvezda je trenutno prva na tabeli plej-ofa SLS sa 96 bodova, a u četvrtak će  igrati finale Kupa Srbije sa Čukaričkim (21.00).

 Tri godine sam u prvom timu, osvojio sam tri titule i dva kupa, za sad, a nadam se da ću sledeće nedelje potvrditi maksimalan učinak. Čekaju nas dve odlične utakmice, Čukarički je naoštren da osvoji kup, a sigurno da i Novi Pazar želi da se pokaže pred punom Marakanom i kad su sve oči javnosti uprte u njih. Lično, pamtim svaku proslavu titule, bude to uvek na lep način obeleženo, pravi zvezdaški dan, tako da pozivam navijače da dođu 28. maja i uveličaju događaj. Bila je ovo sjajna fudbalska godina za nas i želim da je u tom maniru i završimo – poručio je Eraković.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter