Izvor: BSC HAPPY
02.05.2023 u 12:23
0

CRNO-BELI NAPOKON RASPOLOŽENI! Aleksandar Filipović: Mučili smo se, ali to je iza nas

Fudbaleri Partizana Aleksandar Filipović i Nemanja Jović analizirali pobedu njihovog tima nad ekipom TSC iz Bačke Topole

Fudbaleri Partizana jučerašnjom pobedom nad TSC od 3:1 u Bačkoj Topoli ostali su u trci za drugo mesto, koje vodi u kvalifikacije za Ligu šampiona, što je konačno izazvalo dobro raspoloženje u Humskoj ulici!

Crno-beli su se vratili na četvrto mesto i nalaze se na četiri boda iza Čukaričkog i TSC-a, koji su na deobi treće i četvrte pozicije. Partizan je zabeležio pobedu nakon tri meča bez trijumfa, a prema rečima desnog beka Aleksandra Filipovića, očekuju se još bolja izdanja u preostala četiri kola.

Strelac gola za 3:1, što je bio i konačan rezultat, priznaje da je ekipa bila u lošem periodu, ali ističe da pobeda u Bačkoj Topoli najavljuje izlazak iz krize.

– Veoma važna pobeda za nas. Znali smo da nas čeka izuzetno kvalitetan protivnik, ali smo verovali u sebe i došli sa jasnim ciljem – da odnesemo sva tri boda, što je na kraju i bio ishod.

Svi znaju da smo se u poslednje vreme mnogo mučili, ali smo kroz večiti derbi vratili samopouzdanje koje nam je bilo potrebno i pokazali smo danas da znamo da igramo veoma dobar fudbal. Drago mi je da su i gledaoci uživali. Što se tiče same utakmice, već sam rekao da je TSC odlična ekipa koja igra napadački fudbal, uz dosta kombinacija. Uspeli smo to da neutrališemo i, pored postignuta tri gola, stvorimo jos dosta šansi – ocenjuje Filipović.

Zadovoljan zbog pobede je i Nemanja Jović, strelac drugog gola za tim iz Humske.

– Istina je da gol dođe kada je najpotrebnije! Hteo sam da to bude u derbiju. Tada sam loptu prilikom šanse već video u golu, ali nisam pogodio. Presrećan sam što sam bio strelac protiv TSC, protiv jakog rivala koji se bori za Ligu šampiona. Svaki put kad sam na terenu dajem maksimum. Pokazali smo da možemo da budemo stari Partizan i tako želimo da nastavimo do kraja sezone – poručuje Nemanja Jović.

REMI LESTERA I EVERTONA na „King Power“ stadionu u direktnoj borbi za opstanak

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter