Izvor: alo.rs
18.01.2020 u 22:56
0

DETONACIJA NA MARAKANI! Najveće zimsko pojačanje Zvezde stiglo na potpis ugovora! (FOTO)

Crvena zvezda je na pragu dovođenja igrača vrednog sedam miliona evra! Seku Sanogo je prihvatio da pređe u Crvenu zvezdu i stigao je na završne pregovore zajedno sa menadžerom Đanlukom di Domenikom.

Sanogo će prvo biti pozamljen Zvezdi do kraja sezone, pa će na leto potpisati stalni ugovor ako sve strane budu zadovoljne. 

Italijanski mediji su javili da je za Sanoga svojevremeno bila zainteresovana i Roma, ali da nije uspela da ga angažuje.

Vezista iz Obale Slonovače je velika želja novog trenera Crvene zvezde, Dejana Stankovića.

Seku Sanogo je dugo igrao u Švajcarskoj, gde je sa velikim uspehom igrao za Lozanu, Tun i Jang Bojs.

Prošle zime je u transferu teškom 7.000.000 evra napustio šampiona Švajcarske i pojačao Al Itihad iz Džede, ali se ne nalazi u planovima ovog kluba i slobodan je u izboru nove sredine, ali ne bez obeštećenja.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter