Izvor: Informer.rs
04.06.2023 u 13:30
0

DETONACIJA! Real potvrdio: Benzema napušta klub!

Kraj jedne ere! Napadač Karim Benzema neće više nositi dres Real Madrida.

Vest koja je odjeknula kao bomba je da  Karim Benzema napušta Real na kraju sezone, a to je potvrdio i madridski klub.

Ova informacija je iznenadila fudbalsku javnost.

– Istina ne stanuje na internetu. Ja sam igrač Reala, tu sam, samo o ovom klubu mislim – rekao je Benzema na dodeli nagrada „Marke“ u četvrtak, pre nekoliko dana, a Karlo Anćeloti je to „aminovao“.

Ipak, „kraljevski klub“ je sada razočarao mnoge navijače, kojima je Francuz bio ljubimac.

„Real Madrid i naš kapiten Karim Benzema dogovorili su se da okončaju njegov briljantan i nezaboravan period u klubu“, navodi se u saopštenju Reala.

Španski mediji nedavno su naveli da rukovodstvo Reala strahuje da se Benzema dvoumi u odabiru nove sredine i da ozbiljno razmišlja o selidbi u Saudijsku Arabiju.

Neimenovani fudbalski klub ponudio je francuskom reprezentativcu  200 miliona evra za dvogodišnji ugovor, navode španski mediji. Njemu su obećani  i dodatni bonusi na vrtoglavu sumu plate, kao i adekvatno školovanje njegove dece.

Benzema je do današnjeg dana odigrao 647 mečeva za madridski klub i peti je na večnoj listi Reala po broju nastupa iza Raula, Ikera Kasiljasa, Manola Sančisa i doskorašnjeg igrača PSŽ-a, Serhija Ramosa.

Kada su u pitanju golovi za „kraljevski klub“, sa 354 pogodaka ispred njega je samo neprikosnoveni  Kristijano Ronaldo.

ZVEZDAŠI SU OVO ČEKALI! Degenek progovorio o povratku na „Marakanu“
PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter