Izvor: informer.rs
07.03.2023 u 11:18
0

Direktor Matijašević otkrio hoće li Čukarički juriti drugo mesto u prvenstvu!

Cilj nam je da u narednoj sezoni igramo grupnu fazu ili Lige Evrope ili Lige konferencija, poručuje za Informer sportski direktor Čukaričkog Vladimir Matijašević.

Brđani su trenutno treći sa istim brojem bodova kao drugoplasirani Partizan, ali i utakmicom više. Imaju priliku da na kraju budu drugi i učestvuju u kvalifikacijama za Ligu šampiona. Vladimir Matijašević ističe da to nije stavljeno pod moranje u klubu, ali da bi voleli da igraju grupnu fazu u Evropi.

– Naš cilj od početka je da zauzmemo poziciju koja će nam obezbediti grupnu fazu nekog evropskog takmičenja. Možemo da osvojimo Kup, pa igramo plej-of za Ligu Evrope, što nam donosi sigurnu Ligu konferencija. Takođe, može da se desi da Zvezda osvoji Kup, a mi da budemo treći u prvenstvu i opet imamo zagarantovanu Ligu konferencija – kaže Matijašević.

Prema njegovim rečima, neće biti lako završiti na drugom mestu.

– Nije lako razdvojiti „večite“ na tabeli. To su klubovi koji odskaču i po igračkom kadru i po finansijama i nije se lako boriti sa njima. Mi gledamo da svakog 31. u mesecu bude plata, da ništa nikom ne dugujemo, a i živimo od prodaje igrača, pa moramo nekad da se odreknemo onih koje bismo voleli da zadržimo – zaključuje Matijašević.

IZAŠAO SPISAK! Čak 36 igrača dobilo poziv, a evo na koga PIKSI računa u kvalifikacijama za EP!
PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter