Izvor: BSC HAPPY
20.03.2023 u 14:05
0

Dmitrović više neće da igra za reprezentaciju Srbije

Golman Sevilje Marko Dmitrović više neće nastupati za nacionalni tim Srbije jer želi da se posveti klupskim obavezama, naveo je selektor Orlova Dragan Stojković Piksi.

Fudbaleri Srbije okupili su se u ponedeljak u Sportskom centru FSS u Staroj Pazovi uoči mečeva kvalifikacija za EP protiv selekcija Litvanije (petak) i Crne Gore (ponedeljak).

„Dmitrović nas je obavestio pre nekoliko dana da neće više igrati za reprezentaciju, da želi da se posveti klupskim obavezama. Posle dve godine naše saradnje, želim da mu poželim sve najbolje. To je njegova odluka, pretpostavljam da želi da se bori da bude prvi golman u Sevilji“, rekao je Stojković i dodao:

„Prema njegovim rečima, ima dovoljno mladih golmana kojima treba pružiti šansu. To je prava istina, ovo što ja kažem“.

Dmitrović (31) je za seniorski tim Srbije branio na 19 utakmica, a od golmana su sada na spisku Vanja Milinković-Savić (Torino), Predrag Rajković (Majorka) i Dragan Rosić (Radnički Niš).

Crna Gora ostala i bez Marka Jankovića pred duelima sa Bugarskom i Srbijom

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter