Izvor: BSC HAPPY
17.03.2023 u 18:46
0

Duljaj: Moguće je da je problem u glavi, ali nema predaje

Partizan u 2023. godini nema pobedu na domaćem terenu, a ovo je timu iz Humske treći poraz, uz dva remija

Fudbaleri Partizana poraženi su od ekipe Radnika iz Surdulice na domaćem terenu sa 2:1, u okviru 27. kola Superlige Srbije, a utiske nakon poraza izneo je trener crno-belih, Igor Duljaj.

– Moguće da je problem u glavi, ali rezultat se pamti. Nikoga ne interesuje što smo imali toliki broj šansi, posebno u drugom poluvremenu. Čak se i to desilo, da Natho promaši penal. Sad ide jedna kratka pauza i jedna duboka analiza, da vidimo šta ćemo dalje. Kao što sam rekao, nema predaje. Idemo napred, ali moramo dobro da razmislimo šta ćemo i kako ćemo – počeo je Duljaj.

„Škripalo“ je u redovima Partizana u više segmenata, a trener crno-belih istakao je da su kontre bile veliki problem.

– Moralo je bolje u kontrama, a iz jedne smo i primili taj prvi gol. Kontrolišeš igru, to je neki put lakši deo, ali rezultat ne možeš da kontrolišeš. Primiš jedan gol, drugi gol videli ste kako smo primili. Posle toga je mnogo teže – podvukao je Duljaj.

Podsetimo, Partizan u 2023. godini nema pobedu na domaćem terenu, a ovo je timu iz Humske treći poraz, uz dva remija.

PARTIZAN – RADNIK Gosti dali DVA GOLA, crno-beli PROMAŠILI PENAL!
PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter