Izvor: Informer.rs
30.05.2023 u 15:40
0

DULJAJ NA RAPORTU KOD UPRAVE! Trener predstavlja plan kako da ostane u Partizanu!

Strateg fudbalera Partizana Igor Duljaj danas će rukovodstvu na čelu sa predsednikom Miloradom Vučelićem i generalnim direktorom Milošem Vazurom predstaviti ideju kako bi u narednoj sezoni trebalo da izgleda ekipa crno-belih.

Bivši reprezentativac Srbije Igor Duljaj sastaće se danas sa predstavnicima uprave crno-belih i predstaviti plan za budućnost prema kom bi ostao na klupi.

Nekadašnji vezista Partizana i Šahtjora nije se proslavio posle odlaska Gordana Petrića jer je na 14 utakmica upisao šest pobeda, pet poraza i tri remija, a crno-beli su prvi put posle 33 godine završili na 4. mestu u nacionalnom šampionatu.

– Uprava Partizana na čelu sa Miloradom Vučelićem i Milošem Vazurom održaće danas sastanak sa trenerom Igorom Duljajem. Trener je odlučio da predstavi plan i ideju na koji način bi Partizan mogao da izgradi i poboljša ekipu u narednoj sezoni i da bude konkurentan. Članovi uprave odlučili su da ga saslušaju jer smatraju da je odnosom prema klubu zaslužio priliku da ih uveri da ekipa može bolje da odigra u narednoj sezoni, pogotovo kada ekipa bude odradila pripreme sa njim – kaže za Informer izvor blizak klubu iz Humske.

Kako smo već pisali, uprava Partizana pokušala je da angažuje ili Sašu Ilića ili Marka Nikolića, ali za sad ta ideja ne ide po planu.

U slučaju da do rastanka sa Duljajem ipak dođe, mladi trener neće praviti problem oko isplate preostalih zarada.

– Duljaj je jedan od pravih partizanovaca koji neće praviti probleme klubu i imati bilo kakve zahteve. Takav je i Aleksandar Stanojević – tvrdi naš izvor.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter