Izvor: Sportklub.rs
06.03.2023 u 20:04
0

Džajić: Piksi ostaje selektor, o Vidiću sve najlepše

Nakon Nemanje Vidića na Javnom servisu gostovao je i drugi kandidat za predsednika Fudbalskog saveza Srbije (FSS), legendarni Dragan Džajić.

Čuveni jugoslovenski fudbalski reprezentativac i Treća Zvezdina zvezda u razgovoru sa Gorislavom Papićem u emisiji „Oko“ govorio je o tome zašto mu je Fudbalski savez Srbije izazov i kako mu izgleda srpski fudbal, šta su najveći problemi, a zbog kojih stvari je optimista.

Odgovarao je Dragan Džajić na pitanja šta može da uradi u Savezu, koga bi doveo iz Zvezde i da li u njegovom timu ima mesta i za ljude iz Partizana.

Na direktno pitanje da li Dragan Stojković Piksi ostaje selektor u slučaju da pobedi na izborima za predsednika, Džajić je odgovorio:

„On je vezan ugovorom za reprezentaciju i ja ne razmišljam o tome da dođe do bilo kakve promeme, tako da će Dragan Stojković ostati selektor reprezentacije.“

O igrama nacionalnog tima u Kataru međutim nema lepo mišljenje:

„Što se tiče samog takmičenja u Kataru mislim da smo tu razočarali da se očekivalo mnogo više.“

Kao jedan od ciljeva i prvih zadataka novog predsednika Fudbalskog Saveza nameće se plasman na Evropsko prvenstvo, na kome Srbije nije učestovala već 24 godine.

„Između ostalog i to je jedan od prvih zadataka. Znate kako, vi možete da uradite milion dobrih stvari, ali kad nema rezultata onda i reakcija bude sasvim drugačija. Očekujem da se reprezentacija kvalifikuje za Evropsko prvenstvo“, kazao je Dragan Džajić, koji je svojevremeno najbolje igre u državnom dresu prikazao upravo na evopskim šampionatima.

Odgovorio je i na pitanje ko će pobediti 14. marta i šta misli o protivkandidatu Nemanji Vidiću, koga je svojevremeno kao čelnik kluba doveo u Crvenu zvezdu.

„Ko će da pobedi zaista ne znam, izbori su demokratski. Što se tiče Nemanje Vidića imam najlepše mišljenje o njemu, on je pre svega bio izvanredan fudbaler, veliki mu je doprinos bio i u Crvenoj zvezdi. Pratio sam njegovu karijeru od dolaska u Zvezdu i odlaska kad me je poslušao da ode u Suboticu, kad sam ga vratio u Crvenu zvezdu… Zaista nemam reči kojima bih mogao da opišem koliko mi je drag kao čovek, drag mi je bio i kao igrač i zaista o njemu sve najlepše.“

Podsetimo, izbori za predsednika Fudbalskog saveza Srbije zakazani su za 14. mart u Staroj Pazovi.

OBRATIO SE VIDIĆ: Apolitičan sam, cilj je ozdravljenje srpskog fudbala (VIDEO)

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter