Izvor: Arenasport.com
18.05.2023 u 17:19
0

FA ENGLESKE ZAHTEVA od FIFE da globalno proširi Tonijevu suspenziju

Fudbalska asocijacija Engleske (FA) zatražiće od Međunarodne fudbalske federacije (FIFA) da proširi suspenziju na svetski nivo za igrača Brentforda Ajvana Tonija, prenosi Skaj sports.

FA je juče suspendovala Tonija na osam meseci zbog kršenja pravila u vezi sa klađenjem. Fudbaler Brentforda je suspendovan do 16. januara 2024. godine. FA je kaznila Tonija sa 50.000 funti, pošto je fudbaler priznao 232 prekršaja u vezi sa klađenjem.

Skaj sports navodi da je FA odlučio da od Fife zatraži da se suspenzija proširi globalno. Kako je navedeno FA će zvanično poslati zahtev Fifi tek kada Regulatorna komisija objavi pisanu presudu i kada bude poznato da li će se Toni žaliti.

Toni će moći da trenira sa ekipom tek od 17. septembra, a ove sezone postigao je 21 gol na 35 mečeva za Brentford. On je trenutno treći strelac Premijer lige sa 20 golova.

SVE JE JASNO Perez pružio podršku treneru: Karlo Anćeloti i naredne sezone vodi Real
PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter