Izvor: kurir.rs
03.12.2022 u 14:22
0

FIFA IPAK POKREĆE POSTUPAK PROTIV DŽAKE?! Jašari će mu doći glave!

Kapiten Švajcarske Granit Džaka nastavio je sa sramnim provokacijama i po završetku meča sa Srbijom – on je posle utakmice svoj dres zamenio onim sa brojem 26 i prezimenom Jašari.

Engleski „Express“ i „Yahoo“ najavili su da bi FIFA mogla da pokrene istragu protiv Granita Džake koji je u međuvremenu opravdao ovaj sraman potez.

POZNATO KADA ORLOVI STIŽU U BEOGRAD! Ne dolaze SVI ZAJEDNO!

– Nema nikakve političke pozadine. Ardon je deo našeg tima i mnogo vremena provodimo zajedno. Rekao sam mu da ću nositi njegov dres – poručio je Džaka.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

Međutim čelnici FIFA teško da će moći da progutaju ovu priču, pa će kapiten Švajcarske strepeti narednih nekoliko dana do konačnog ishoda.

Malo ko će prezime „Jašari“ povezati sa fudbalerom Adronom, kad je daleko poznatiji Adem – ozloglašeni i surovi terorista i jedan od osnivača OVK!

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.

Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter