Izvor: Arenasport.com
18.05.2023 u 15:31
0

FIFA PREDSTAVILA LOGO Svetskog prvenstva 2026. u Los Anđelesu

Na svečanosti u Los Anđelesu, Međunarodna fudbalska federacija (FIFA) predstavila je sinoć logo za Svetsko prvenstvo 2026. godine.

U saopštenju FIFA se navodi da su događaju, između ostalog, prisustvovali predsednik FIFA Đani Infantino i nekadašnji fudbaler Ronaldo, koji je sa selekcijom Brazila osvojio dve titule prvaka sveta.

SP 2026. biće održano u 16 gradova širom Sjedinjenih Američkih Država, Kanade i Meksika, a na takmičenju će po prvi put nastupati 48 reprezentacija.

„Tri zemlje i ceo kontinent će zajedno reći: Ujedinjeni smo da poželimo dobrodošlicu svetu i pružimo najveće, najbolje i najinkluzivnije SP u istoriji. SP 2026. će omogućiti organizatorima i učesnicima da ispišu svoju stranicu u istoriji FIFA Mundijala“, rekao je Infantino.

MANČESTER U FINALU! Nestvarna partija Portugalca Bernanda!

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter