Izvor: Sportal.rs
27.04.2023 u 17:04
0

FSS PONOVO KAZNIO PARTIZAN! Crno-beli bez podrške u mečevima odluke za Evropu!

Disciplinska komisija Fudbalskog saveza Srbije odredila je kazne za dešavanja na Banovom brdu kada je prekinut meč Čukaričkog i Partizana 11. aprila. U velikoj meri će crno-beli biti bez podrške navijača u finišu sezone.

Partizan će biti pred praznim tribinama još jedan meč kao domaćin, pošto je odradio još jedan u Večitom derbiju, ali će biti na čak tri gostovanja bez organizovanog odlaska. Takođe, u kasu FSS moraće da uplati još 700.000 dinara, javljaju mediji.

Humska će biti zaključana za duel sa Novim Pazarom, a ekipa Igora Duljaja biće bez podrške Grobara na mečevima još u Bačkoj Topoli i u Novom Sadu kada je čekaju direktni dueli za Evropu sa TSC-om i Vojvodinom. Vredi napomenuti da su odradili već jedan meč na Banovom brdu.

Sankcionisan je i Čukarički, mečom pred praznim tribinama i 300.000 dinara zbog loše organzacije protiv Partizana.

Takođe, pokrenut je postupak protiv Crvene zvezde zbog pirotehnike na meču sa TSC-om na Marakani…

ZLATAN IBRAHOMOVIĆ ZBOG POVREDE ZAVRŠAVA KARIJERU?

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter