Izvor: HAPPY BSC
08.03.2023 u 11:45
0

Fudbalska legenda oduševljena Kovačićem: „Možete imati Mesija, Ronalda i Maradonu, ali ako nemate takvog igrača…“

Mateo Kovačić je dobio priliku predvoditi Čelsi u ovom dvoboju kao kapetan momčadi

Džo Kol, bivši engleski reprezentativac i zvezda Čelsija, nakon pobede Plavih protiv Borusije Dortmund i plasmana u četvrtfinale Lige Šampiona imao je samo reči hvale za Matea Kovačića.

„Pre 20 godina pričali smo koliko je neko imao golova i asistencija. Fudbalska igra napredovala je kroz razne faze i mislim da je Kovačić dobar kao bilo ko u ligi u uzimanju lopte odbrambenim igračima u uskim prostorima, prolasku igrača i otvaranju”, rekao je Kole za BT Sport i dodao:

“Ako ste Sterling, Havertz ili Feliks, on vam daje vremena s loptom. Možete imati Mesija, Ronalda i Maradonu na tim pozicijama, ali ako nemate takvog igrača u veznom redu koji je sposoban izvući vas iz presinga i igrati s loptom, onda ste izgubljeni. Fantastičan je u tome”, dodao je.

Podsetimo, londonski Čelsi je pred svojim navijačima na Stamford Bridžu svladao Borusiju Dortmund sa 2:0 (1:0) i tako nadoknadio pogodak zaostatka iz prve utakmice te se plasirao u četvrtfinale Lige Šampiona. Mateo Kovačić je dobio priliku predvoditi Čelsi u ovom dvoboju kao kapiten ekipe.

GDE SU BAŽDAR, MARKOVIĆ I UROŠEVIĆ? U Humskoj zagrmeli na Piksija
PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter