Izvor: Sportal.rs
12.04.2023 u 19:22
0

Gvardiola ga OTERAO u Bajern, on igrao protiv Sitija, ali je pre meča uradio nešto o čemu SVI PRIČAJU VIDEO

Žoao Kanselo, fudbaler Mančester sitija na pozajmici u Bajernu, proveo je tokom utorka veče samo deset minuta na "Etihadu" protiv svog kluba. Tuhel ga je ubacio u igru pri rezultatu 3:0, pa tako sjajni Portugalac nije mogao mnogo da promeni stanje na terenu, ali ni na semaforu. Ipak, zbog jednog detalja navijači Sitija će biti oduševljeni.

Mnogo pričamo o poštovanju fudbalera i klubova, nekako mi u Srbiji smo navikli da igrači prelaze iz tima u tim, a da pritom se recimo raduju svakom golu. U Evropi je sve češće scena da igrači ne gaze grb svog kluba, ali ni protivničkog. To je recimo Vinisijus Žunior radio u Real Madridu, Mesi nije gazio grb svog najvećeg rivala u periodu kada je igrap za Barselonum, a nešto slično je sada uradio i Portugalac.

Iako ga je Gvardiola poslao na pozajmicu, i prema borjnim pričama oterao u Bajern, Kanselo nije od onih ljudi koji se inate i vraćaju „milo za drago“, pa je tako pri dolasku na „Etihad“ zaobišao grb koji se nalazi na tepihu ispred svlačionica.

Čuveni Bosanac SLAGAO za sukob

Mnogo toga nejasnog je bilo u pozajmici jednog od najboljih bekova u Evropi, ali je jedno tačno – on je sada igrač Bajerna. Portugalski fudbaler Žoao Kanselo demantovao je da je zbog sukoba sa menadžerom Mančester sitija Pepom Gvardiolom odlučio da karijeru nastavi u Bajernu iz Minhena, preneo je u februaru španski „Mundo Deportivo“.

Kanselo je pre nekoliko nedelja stigao na pozajmicu u Bajern, a britanski mediji su tvrdili da se portugalski fudbaler na ovaj korak odlučio zbog navodnog verbalnog sukoba sa Gvardiolom.

– Nije tačno da sam se sukobio sa Gvardiolom, to je kompletna laž. Nisam se osećao važnim za tim na poslednjim utakmicama. Razgovarao sam s trenerom i on se složio. Klub, trener i ja smo se složili da odem u Bajern i da je to za mene najbolja mogućnost. Svidela mi se nova prilika, nemam ništa protiv Mančester sitija – rekao je Kanselo.

U prethodnom mesecu martu osvanula je vest da fudbaler Bajerna i portugalski reprezentativac Žoao Kanselo mogao bi uskoro da se vrati u Mančester siti, pošto je nezadovoljan svojim statusom u nemačkom klubu, preneo je „Kalčomerkato“.

Kanselo je krajem januara stigao u Bajern iz Mančester sitija na pozajmicu do kraja sezone. On je posle razgovora sa menadžerom Mančester sitija Pepom Gvardiolom odlučio da nastavi karijeru u šampionu Bundeslige, pošto je očekivao da će u Bajernu uvek da bude u startnoj postavi.

Međutim, portugalski reprezentativac je odigrao samo šest mečeva za Bajern, a većinu je počeo sa klupe za rezervne igrače. On je navodno zapretio čelnicima Bajerna da će da se vrati u Mančester siti pre kraja sezone ako ne bude imao zagarantovano mesto u prvom timu. Kanselo nije bio u startnoj postavi Bajerna na poslednjih nekoliko mečeva minhenskog kluba.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter