Izvor: BSC HAPPY
04.04.2023 u 15:33
1

HALAND POTPISAO NAJVEĆI UGOVOR U ISTORIJI! Mašina za pravljenje para, od ove sume će vam se zavrteti u glavi!

As Mančester sitija Erling Haland potpisao je ugovor o sponzorstvu vredan 227 miliona evra sa američkim gigantom sportske opreme.

Američki sportski brend platio je neverovatnih 227 miliona evra, pa će Norvežanin deset godina biti njihovo zaštitno lice.

Ugovor koji je potpisao je najveći u istoriji fudbala kada je u pitanju jedan sponzorski ugovor. Haland je trenutno jedan od najboljih napadača sveta, ali ima samo 22 godine, pa nema sumnje da će tek „eksplodirati“ i dominirati. Godišnje će za sponzorstvo koji se tiče samo kopački dobiti 22,7 miliona evra, u Sitiju već zarađuje nedeljno 426.000 evra, a nema sumnje da će se sponzori tek utrkivati za potpis fantastičnog napadača. Kristijano Ronaldo je mašina za pravljenje para, a Erling Haland bi mogao da ga nadmaši.

Halandova menadžerka Rafaela Pimenta i otac Alfi, koji je takođe igrao za Siti,  savetovali su ga tokom celog procesa. Pimenta je u oktobru tvrdila da će njen klijent „potpisati najveći sponzorski ugovor u istoriji fudbala“.

Haland je ove sezone postigao 42 gola u 37 nastupa u svim takmičenjima. Američki gigant za sportsku opremu sponzoriše i druge velike fudbalske zvezde poput Kilijana Embapea, Kristijana Ronalda, Markusa Rašforda, Harija Kejna i Kevina de Brujnea.

MESI NAPUŠTA PSŽ NA KRAJU SEZONE: Ekip tvrdi da se dve strane se nisu dogovorile za nastavak saradnje

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

1 thought on “HALAND POTPISAO NAJVEĆI UGOVOR U ISTORIJI! Mašina za pravljenje para, od ove sume će vam se zavrteti u glavi!”

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter