Izvor: Sportal.rs
25.04.2023 u 10:14
0

Haos u premijerligašu: Napao menadžera kada je čuo da ne igra, klub ga odmah suspendovao

Liverpul je proteklog vikenda savladao Notingem Forest 3:2 uz dosta muke, zbog čega je čak tri puta morao da vodi na Enfildu. Šumari su se dobro držali, ali na kraju poklekli i to bez Džondža Šelvija.

Iskusni vezista je jedan od glavnih igrača Notingema, ali je za meč sa Liverpulom odlukom menadžera Stiva Kupera izostavljen iz startne postave. Saznanje da neće izaći od prvog minuta na teren bivšeg kluba razbesnelo je Šelvija, zbog čega je ušao u klinč sa Kuperom.

Fudbaleru je teško pala odluka i ušao je u raspravu sa Kuperom pred svima, a onda i izbačen iz tima za taj meč. Momentalno je zaradio suspenziju i pitanje je kada će se vratiti opet da konkuriše za protokol.

Britanski mediji pišu da je Kuper jako razočaran i iznenađen ponašanjem Šelvija i da će mu biti potrebno čudo ponovo da ima njegovo poverenje, čak iako je bitan šraf u borbi za opstanak.

Posle 32. kola Šumari se nalaze na pretposlednjem 19. mestu na tabeli Premijer lige, ali samo na bod od sigurne zone u kojoj je Lester.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter