Izvor: B92.net
25.05.2023 u 10:45
1

INJESTA U SUZAMA: Traži novi klub

Legenda Barselone i bivši reprezentativac Španije Andres Inijesta objavio je da traži novi klub.

Jedan od najboljih veznih igrača na svetu imao je emotivnu konferenciju za novinare na kojoj se rasplakao dok je pričao o odlasku iz japanskog Kobea, u kojem je proveo poslednjih pet godina.

„Mislim da smo svi zamišljali da ću se ovde da se penzionišem, to je bila i moaj i želja kluba. Odlazim zbog nedostatka minutaže i činjenice da trener ima neke druge prioritete. To poštujem i prihvatam“, rekao je 39-godišnji Inijesta.

On je ove sezone odigrao samo tri utakmice u prbvstvu Japana i dve u kupu.

U pet sezona koje je proveo u Japanu, Inijesta je na 133 utakmice postigao 26 puta, uz 25 asistencija.

Za sada nije poznato gde će da nastavi karijeri, a postoje ponude iz SAD i sa Bliskog Istoka i ove dve destinacije bi mogle da budu Inijestine nove stanice.

SRBIJA JE OVO ČEKALA DA ČUJE! Bogdanović govorio o Jokiću, pa OTKRIO da li će IGRATI za reprezentaciju!

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

1 thought on “INJESTA U SUZAMA: Traži novi klub”

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter