Izvor: Mozzarssport.com
24.02.2023 u 10:40
0

Ivica Iliev: Šta je kriva Uprava? Ispadali smo i ranije…

„Ovaj tim ne može da napravi ništa“, smatra Ratomir Babić

Ocenili su Grobari da je aktuelno rukovodstvo dovelo Partizan na niske grane, organizovali protest protiv čelnika neposredno pred revanš sa Šerifom, a kad se duel sa predstavnikom Moldavije okončao podrška Miloradu VučelićuMilošu Vazuri i kolegama stigla je od njihovog doletošnjeg saborca – Ivice Ilieva.

Bivši sportski direktor crno-belih je krivicu za eliminaciju sa evropske scene prebacio na igrače i stručni štab, a amnestirao rukovodioce.

Šta je Uprava kriva?“, zapitao se Iliev u izjavi Sportskom žurnalu. „Ne igra Uprava, već igrači i stručni štab. Uprava je uradila sve što je bilo do nje, znam kako funkcioniše. Glavu gore, sačekaćemo sledeću sezonu za nova nadmetanja u Evropi“.

Fudbaler Partizana Slobodan Urošević: „Nešto nam je nedostajalo da preokrenemo utakmicu“

Tačno, ne igra uprava, ali ona bira i trenera i igrače i ako ništa drugo to je njena odgovornost, mada Iliev iz drugačije pozicije posmatra stvarnost i podseća da su ti isti igrači omogućili Partizanu da prezimi.

Ispadali smo i ranije iz Evrope. Kad podvučete crtu, drugu godinu zaredom imali smo proleće u Evropi. Sad se tek vidi koliki smo prošle sezone Zvezda i mi napravili rezultat osminom finala. Deluje da smo kvalitetniji tim od Šerifa i da je trebalo da prođemo, što sad nije važno. Prolaz je bio već upisan, ali na ovom nivou ne bi smelo ovako nešto da se dešava, jer su na ovom nivou ozbiljni igrači i timovi“.

Poput kompletne javnost, smatra i nekadašnji krilni napadač da je beogradski revanš sa Šerifom rešen skrivljenim penalom Siniše Saničaninajer je posle tog detalja srpski predstavnik potonuo i više nije mogao da se vrati u meč.

Krenuli smo fenomenalno. Uživao sam u dominaciji, sjajnom fudbalu, golu. U još dve odlične šanse. Rival nije dotad došao do gola, ali napravili smo penal… neshvatljiv penal! Otad je meč bio u egalu, ali smo iz sopstvene greške po drugi put kapitulirali. Nastavak je počeo kiksom i sa još jednom loptom u mreži“, dodao je Iliev.

Za razliku od pređašnjeg sportskog direktora, bivši potpredsednik Parnog valjka, iz vremena vladavine Dragana ĐurićaRatomir Babić drugačije gleda na eliminaciju iz baraža.

Ovaj tim ne može da napravi ništa! Nemoćan je, nema kvalitet da bi prošao dalje u Evropi. U prvom meču je srećno došao do trijumfa, mnoge stvari nisu dobre i trebalo bi da se menjaju“, dodao je Babić.

SVE JE ISTO, OSIM JEDNE SITNICE: Pet predstavnika Srbije u Evropi za sezonu 2024/2025
PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter