Izvor:
17.10.2019 u 10:15
0

IZ JUVENTUSA U REDOVE MILANA? Moguć je iznenađujući potez!

Iskusni hrvatski napadač Mario Mandžukić mogao bi u januaru da napravi iznenađujući potez i iz Juventusa pređe u redove rivala Milana.

Kako tvrdi "Ðornale", Mandžukić je dogovorio lične uslove sa "rosonerima", iako se verovalo da je blizu potpisa sa Mančester Junajtedom.

Ovaj 33-godišnji fudbaler privukao je pažnju i Intera, ali je Juventus voljan da ga pusti na "crveno-crnu" stranu stadiona San Siro u Milanu.

Ukoliko ostvari transfer u Milan, Mandžukić će se pridružiti sunardonicima Antu Rebiću i funkcioneru Zvonimiru Bobanu.

Iza Mandžukića je veliko iskustvo iz Juventusa, madridskog Atletika i Bajerna, sa kojim je osvojio i Ligu šampiona, a nastupao je još za Volsfsburg, Dinamo iz Zagreba, Zagreb i Marsoniju.

Izvor: Tanjug
Foto: Twitter euro goalz/printscreen

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter