Izvor: Arenasport.com
13.05.2023 u 14:41
0

JUVENTUS PLANIRA DA PRODA VLAHOVIĆA ako ne obezbedi Ligu šampiona

Dušan Vlahović nikako da izađe iz nelagodne situacije u ovoj godini, nedostaje mu i kontinuitet igara i redovna duševna hrana golgetera - golovi. Sve se to odražava da je nervozan na terenu, a kako i ne bi bio kada je pod baražnom vatrom italijanskih medija i dežurnih kritičara.

Nema dana da nije tema u medijima, juče su pisali o njegovoj neubedljivoj partiji protiv Sevilje i kako ga je Nemanja Gudelj „stavio u džep“, a „Gazeta delo sport“ danas donosi priču njemu, iskazanoj nervozi, odsutnosti, ali i budućnosti u Torinu.

Iako je bio najskuplje zimsko pojačanje u svetu pre godinu i po dana, „Gazeta“ tvrdi da će Dušan Vlahović napustiti Juventusa ako „Stara dama“ ne obezbedi plasman u Ligu šampiona. Tim Masimilijana Alegrija je trenutno drugi na tabeli sa 66 bodova, ali ako im sud ponovo oduzme vraćenih 15 bodova od Evrope neće biti ništa.

Mnogo je klubova iskazalo interesovanje za srpskog asa, od Bajerna, preko engleskih klubova Arsenala, Mančester junajteda, Čelsija, Aston Vile i Njukasla. Vlahović se navikao i na život u Italiji i na Seriju A i čini se da nije sve u njemu jer je u Fiorentini briljirao.

KAZNA JE ISTEKLA Aleksandar Mitrović na terenu posle 54 dana

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter