Izvor: Informer.rs
05.06.2023 u 16:48
0

KAKVA BOMBA PARTIZANA! Ljubimac „grobara“ bio na pregovorima u Humskoj!

Reprezentativac Crne Gore Uroš Đurđević razgovarao je danas sa generalnim direktorom crno-belih Milošem Vazurom oko povratka u Partizan.

Najbolji strelac Superlige u sezoni 2016/17. sa 24 gola (identičan skor u dresu Partizana imao je njegov saigrač Leonardo) trenutno je fudbaler Sportinga iz Hihona sa kojim ima ugovor do 2027. godine.

Pričalo se nedavno da je Đurđević na pragu prelaska u meksičku Santos Lagunu, koja ima iste vlasnike kao Sporting, ali od tog posla na kraju nije bilo ništa. Kako saznaje Informer, Đurđević je danas oko podneva boravio u Humskoj, gde je razgovarao sa generalnim direktorom Partizana Milošem Vazurom.

Glavni operativac crno-belih potvrdio je u podkastu Informera, koji ćete imati prilike da gledate u narednim danima, da se sa Đurđevićem vode pregovori.
– Uroš Đurđević je uvek rado viđen gost na stadionu Partizana, neko ko je ostavio trag u Partizanu u sezoni kada smo osvojili titulu i Kup. On ima ugovor sa klubom do 2027. godine, tako da je opcija pozajmica. Razgovarali smo, videćemo – rekao je Vazura za medije.

GRADONAČELNIK BAKIĆ primio rukovodstvo, stručni štab i prvotimke ŽFK Spartak, aktuelnog prvaka države! (FOTO)

Uroš Đurđević je u karijeri nastupao za Rad, Vitese, Palermo, Partizan, Olimpijakos i Sporting iz Hihona za koji igra od 2018. godine. Reprezentativac je Crne Gore od 2021. godine, ali na 10 mečeva za nacionalni tim nije postigao gol.

Njegov prethodni boravak u Partizanu bio je uspešan i za njega i za klub jer je na 45 utakmica za „parni valjak“ postigao čak 35 golova uz šest asistencija i bio jedan od najzaslužnijih za osvajanje duple krune 2017. godine.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter