Izvor: Arenasport.rs
07.03.2023 u 09:13
0

Karager kritikovao Kazemira: Bila je ovo njegova NAJGORA utakmica

Liverpul je u nedelju na "Enfildu" potpuno razmontirao Mančester junajted i pobedio 7:0 (1:0) u okviru 26. kola Premijer lige, što je izazvalo veliki broj komentara fudbalske javnosti.

Junajted je bio u sjajnom naletu, osvojio je Kup i bio u trci za još tri trofeja. Rezultati su bili odlični, kao i atmosfera, pa su ljudi počeli da hvale trenera Erika ten Haga, kao i njegove igrače.

Međutim, nakon debakla na stadionu ljutog rivala, došao je red i na kritike, a one vrlo oštre uputio je bivši kapiten Liverpula, Džejmi Karager. On je kao najgoreg igrača na utakmici istakao vezistu Junajteda, Kazemira:

„Kazemiro je jedan od najboljih igrača u ligi ove sezone, ali je u derbiju bio jako loš. Igrač njegove klase ne bi trebalo da predaje loptu na način na koji je on to radio. Trebalo je da vodi računa o Harviju Eliotu… Drugi gol za Junajted je bio ubitačan. Kazemiro nikome nije mogao da se približi, dva puta je padao“, rekao je Karager, pa pokušao da malo ublaži kritike:

„Ovo je njegova najgora utakmica što se tiče dodavanja. Sve to pokazuje koliko je bitan za Mančester junajted. Izgubili su od Sitija bez njega, kada nije bio na nivou primili su sedam golova od Liverpula“, kazao je Englez.

Očekivao je Karager da u postavi budu Stefan Bajčetić i Diogo Žota, ali priznaje da Klop nije pogrešio što nije bilo tako:

„Želeo sam da vidim Žotu i Bajčetića, ali mislim da je Klop napravio dobru stvar. Eliot i Gakpo su bili ključni. Kretanje Gakpa je bilo fantastično. On je za mene otkrovenje i znak da Liverpulova trojka može da procveta“, podvukao je bivši defanzivac.

Podsetimo, Liverpul u narednom kolu gostuje Bornmutu, dok ga u Ligi šampiona očekuje revanš meč sa Realom u Madridu.

LIGA ŠAMPIONA LONDONSKI KLUB VEČERAS ČEKA NEMCE (21.00)! Čelsi igra za spas sezone!

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter