Izvor: Arenasport.com
04.05.2023 u 16:38
0

KATASTROFA U PARIZU: Navijači prvo protestovali ispred sedišta kluba, potom ispred Nejmarove kuće

PSŽ rutinski osvaja titule u šampionatu Francuske, ali izostaje rezultat u Ligi šampiona, uprkos konstantnom pojačavanju sastava i dovođenju zvezda u nedogled.

Osvojiće Parižani trofej u Ligi 1, mada izgleda da to više ne zadovoljava pristalice „svetaca“. Očigledno je da projekat sa Lionelom Mesijem, Kilijanom Mbapeom i Nejmarom nije uspeo.

Nedeljama unazad navijači izražavaju svoje nezadovoljstvo partijama omalenog Argentinca, a nakon što ga je klub suspendovalo (potencijalno najavio i odlazak Mesija na kraju sezone), fanovi su rešili da se pobune i protiv Brazilca, koji je tokom svog boravka u PSŽ-u mnogo vremena proveo povređen.

Stoga su pristalice „svetaca“ organizovale protest, prvo ispred sedišta kluba, a onda i ispred Nejmarove kuće. Tražili su da on izađe iz svog doma, ali taj momenat nisu dočekali.

PSŽ je povodom ovoga izdao saopštenje u kome je osudio ponašanje svojih navijača.

„PSŽ osuđuje svaki tip uvreda prema grupi ili individualcu, nema nikakvog opravdanja za ovakvo sramotno ponašanje. Naši igrači i menadžment imaju punu podršku posle ovakvih sramnih poteza“, navodi se u saopštenju „svetaca“.

SRCE PUNO TUGE: Odbojkaški trener sa suprugom obišao mesto gde mu je poginula ćerka!

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter