Izvor: Tanjug.rs
13.02.2023 u 16:05
0

Kedira: Nezamisliv razvoj događaja na tabeli Bundeslige

Union se trenutno nalazi na drugom mestu na tabeli

Fudbaler Uniona Rani Kedira izjavio je danas da je pre početka sezone glavni cilj kluba iz Berlina bio opstanak u Bundesligi, prenosi AP. Union se trenutno nalazi na drugom mestu na tabeli Bundeslige sa 42 boda, dok je Bajern prvi sa 43. „Niko nije mogao da zamisli ovakav razvoj događaja.

Pre početka sezone smo razgovarali i dogovorili se da što pre osvojimo 40 bodova, pošto znamo koliko je teško igrati u Bundesligi“, rekao je Kedira. Union je ostvario pet uzastopnih pobeda u Bundesligi. Klub iz Berlina je pre dva dana pobedio Lajpcig 2:1 iako je na poluvremenu gubio 1:0.

„Ne znamo tačno kako preokrenemo ovakve utakmice. Mislim da je to neverovatan moral. Nije zaslužena pobeda, nije lepa pobeda, ali je pobeda morala. I mislim da je to ono što čini ovaj tim“, rekao je Kedira. Union će u četvrtak gostovati ekipi Ajaksa u prvom meču 1/16 finala Lige Evropa.

OŠTEĆEN TOTENHEM Fudbaler Rodrigo Betankur zbog povrede van terena minimum 7 meseci!

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter