Izvor: Tanjug.rs
05.03.2023 u 15:31
0

Kilijan Mbape: Igram da bih obarao rekorde i pisao istoriju

Fudbaler Pari Sen Žermena Kilijan Mbape priznao je danas da igra da bi obarao rekorde i pisao istoriju kluba iz Pariza i francuske reprezentacije, prenose francuski mediji.

PSŽ je sinoć pobedio Nant rezultatom 4:2 u 26. kolu francuskog prvenstva. Mbape je postigao jedan gol na ovoj utakmici, a ovim pogotkom postao je najbolji strelac u istoriji kluba u francuskom prvenstvu.

MBAPE OTVORIO DUŠU: Preživljao sam teške trenutke posle poraza u finalu SP
Tanjug/AP Photo Christophe Ena

 

On je postigao 201. gol u dresu PSŽ-a i prestigao je nekadašnjeg igrača „svetaca“ Urugvajca Edinsona Kavanija. „Igram da bih pisao istoriju. Uvek sam govorio da hoću da pišem istoriju u Francuskoj, u glavnom gradu, mom gradu.

To radim, osećaj je prelep, ali dug je put ispred mene. To je lični uspeh, ali ja igram za klub i reprezentaciju i zbog kolektivnih uspeha“, rekao je Mbape. On je sa selekcijom Francuske osvojio SP 2018. godine u Rusiji, a prošle godine sa „trikolorima“ bio je vicešampion sveta na Mundijalu u Kataru.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter