Izvor: Sportklub.rs
20.03.2023 u 07:28
0

Kostić presudio Interu na Meaci!

Filip Kostić je junak Torina. U najvećem derbiju Italije zahvaljujući golu srpskog reprezentativca Juventus je savladao Inter 1:0 na gostovanju na stadionu Đuzepe Meaca.

Trenutak odluke dogodio se u 23. minutu kada je Kostić sjajnim udarcem savladao Onanu. Usledila je provera VAR tehnologije da li je golu prethodilo igranje rukom. Kada je potvrđeno da je gol usledila je velika radost igrača Juventusa.

Derbi nije bio preterano zanimljiv. U prvom poluvremenu je Inter imao veći posed lopte, veći broj šuteva na gol, ali bez nekih ozbiljnijih prilika.

U nastavku je meč ravnopravan i Juventus je manje više rutinski sačuvao stečenu prednost. I Dušan Vlahović je odigrao ceo meč za Juve, ali bez značajnijeg učinka.

Inter je treći na tabeli sa 52 poena, dok se Juventus iako mu je oduzeto 15 bodova probio na sedmo mesto sa 41 bodom i još ima šanse za Evropu.

Frenk Kesi srušio Real u nadoknadi, Barselona na „plus 12“, smeši im se titula

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter