Izvor: Arenasport.com
17.02.2023 u 15:57
0

Lalatović na klupi protiv Radnika: Treneru Radničkog iz Niša ukinuta suspenzija

Žalba niškog kluba je usvojena od strane komisije za žalbe Fudbalskog saveza Srbije, tako da je suspenzija temperamentnom stručnjaku ukinuta.

Trener Radničkog iz Niša, Nenad Lalatović, biće na klupi svog tima u meču 22. kola Mozzart Bet Superlige, kada će na „Čairu“ gostovati Radnik iz Surdulice.

Podsetimo, Lalatović je na meču protiv Mladosti iz Lučana zaradio isključenje, tako što je u razmaku od nekoliko sekundi dobio dva žuta kartona. Dobio je suspenziju od četiri utakmice, tako da protiv Novog Pazara nije mogao da bude kraj terena, ali je ona sada ukinuta i treneru Radničkog ostaje samo uslovna kazna:

„Pravda uvek pobedi kad sam ja u pitanju. Bio sam kažnjen uslovno, sa napomenom da će se kazna od četiri utakmice aktivirati ako ponovim isto delo. A kažnjen sam kada me je u Surdulici čovek sa tribina provocirao i gađao čokoladom. Ja jesam hteo da preskočim ogradu i obračunam se sa njim, jer ljudi valjda misle ako imaju te silne tetovaže po rukama da imaju pravo da vam vređaju decu. Sada, dobio sam drugi žuti karton, moj klub se žalio, Komisija za žalbe je to uvažila i ja imam pravo da radim, a ona tri žuta kartona mi ostaju upisana i uslovna kazna i dalje na snazi“, rekao je Lalatović.

On je istakao kako zbog svoje reputacije uživa drugačiji kriterijum kod sudija nego drugi treneri:

„Nije ni moralo da dođe do ovoga, ali kada sam ja u pitanju, to se uvek podigne na najviši nivo. Ne želim ništa da kažem za moje kolege, ali drugi treneri izađu i po sedam, osam metara iz ograničenog prostora, pa nikome ništa. I ne treba ni da bude nešto, jer niko to ne radi namerno. Sve je u žaru borbe, vodi se utakmica, svako želi da njegov tim pobedi. A moja energija je, poznato je, uvek na maksimumu“, podvukao je Lalatović.

Meč između niškog Radničkog i surduličkog Radnika zakazan je za subotu od 13.00h

Fudbaler Džaka ponovo provocira: Oglasio se na Instagramu, veliča lažnu državu! (FOTO)
PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter