Izvor: TANJUG
22.12.2022 u 10:33
0

LEGENDARNI BRAZILSKI FUDBALER PELE OSTAJE U BOLNICI: Pogoršalo mu se zdravstveno stanje

Legendarni brazilski fudbaler Pele neće biti pušten na kućno lečenje, pošto se njegovo zdravstveno stanje pogoršalo, saopšteno je jutros iz bolnice „Albert Ajnštajn“ u Sao Paulu.

„ČESTITAM ARGENTINI! DIJEGO SE TRENUTNO SIGURNO OSMEHUJE!“: Oglasio se slavni fudbaler Pele iz bolnice (FOTO)

Pele (82) se nalazi u bolnici u Sao Paulu od 29. novembra.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

– Bolest napreduje, a Peleu je veća briga zbog teškoća u radu bubrega i srca – navodi se u saopštenju bolnice u Sao Paulu i dodaje se da legendarni fudbaler neće biti prebačen na odeljenje intenzivne nege.

Pele prima hemioterapije od septembra 2021. godine. On je tada operisan, pošto je utvrđeno da ima tumor debelog creva.

Na društvenim mrežama oglasile su se i ćerke legendarnog fudbalera Keli Nasimeto i Flavija Arantes, koje su objavile da će Pele Božić provesti u bolnici.

– Naš Božić kod kuće je propao. Sa lekarima smo odlučili da je iz mnogo razloga bolje da ostanemo ovde, uz svu brigu koju pruža naša nova ‘porodica Ajnštajn – saopštile su ćerke slavnog fudbalera.

Brazilski novinar Milton Neves objavio je na svom Tviter nalogu objavio je kratak snimak gde se vidi kako Pele provodi bolničke dane.

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.
Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter