Izvor: Arenasport.com
11.05.2023 u 12:26
0

LIGA EVROPE: Sevilja u Torinu, Roma dočekuje Leverkuzen

Fudbaleri Rome imaće večeras na svom terenu priliku da trasiraju put ka drugom uzastopnom evropskom finalu, nakon što su prošle godine osvojili Ligu konferencija, a igrači Bajera svoje prvo još od 2002. godine kad su borbi za titulu šampiona Evrope poraženi od Real Madrida 1:2.

Trener italijanskog tima Žoze Murinjo jedini je uspeo da osvoji sva tri evropska takmičenja, a novim evropskim tofejom bi možda mogao i da se oprosti od Rimljana, mada je demantovao da prelazi u PSŽ.

„Želim pobedu, baš kao što je želim na svakom meču. Leverkuzen je ozbiljna ekipa, svi znamo kako igraju nemački klubovi i trebaće nam mnogo discipline kako bismo ostvarili dobar rezultat. Ipak, igramo pred našim navijačima, siguran sam da ćemo imati vetar u leđa i nadam se da ćemo ostvariti pozitivan rezultat. Međutim, ovo je samo prva utakmica i šta god da se dogodi, putnik u Budimpeštu će se znati tek nakon revanša sledeće nedelje“, rekao je Murinjo.

Žoze Murinjo dobio ponudu da sedne na klupu reprezentacije Portugala!
Tanjug AP Photo Shuji Kajiyama

 

Fudbalska javnost u Italiji sanja da bi pored sigurnog učesnika finala Lige šampiona ove godine Serija A mogla da da i oba tima koja će se boriti za trofej Lige Evrope, a da bi se to dogodilo Juventus sa Dušanom Vlahovićem i Filipom Kostićem u ekipi, mora da eliminiše Sevilju Nemanje Gudelja.

„Respektujemo španski tim, oni su u ovom takmičenju ostvarivali mnoge dobre rezultate, ali verujemo u sebe. Igramo dobro u poslednje vreme, puni smo samopouzdanja i znamo da smo spremni za veliku borbu, a uz pomoć navijača možemo da obezbedimo dobar rezultat pred revanš“, kaže trener Juventusa Masimilijano Alegri.

Liga Evrope, poluifnale

11. maj

Juventus – Sevilja 21.00
Roma – Leverkuzen 21.00

18. maj

Sevilja – Juventus 21.00
Leverkuzen – Roma 21.00

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter