Izvor: Happytv.rs
16.02.2023 u 09:07
0

Liga konferencija: FK Partizan započinje proleće u Evropi

Crno-beli večeras u duelu od 21h protiv moldavskog Šerifa

Fudbaleri Partizana večeras igraju prvu utakmicu 1/16 finala Lige konferencija protiv Šerifa.

O meču sa Šerifom, trener Partizana Gordan Petrić rekao je da očekuje naporan meč.

„Poslednjih godina je Šerif odigrao dosta kvalitetnih utakmica u Evropi, teško je igrati protiv njega, ima dosta stranaca, očekujem naporan meč. Moramo da ponudimo neke odgovore tokom susreta. Nikad ne pominjem pojedince, već govorim o timu. Biće kasno u četvrtak i hladno, ali se nadam da će oba tima prikazati kvalitetan fudbal. Gledao sam Šerif tokom priprema, ali nekim od igrača angažovanih u minulom prelaznom roku nije dozvoiljeno da igraju u četvrtak. Ne znam ni ko će da igra, otišlo je šest do osam fudbalera, neki su došli, što je za nas nešto novo. Već posle deset minuta ćemo videti šta nas čeka. Dobro je što se igra dvomeč, što je drugačije od grupne faze, kad imate šest susreta“.

Pobednik dvomeča će se odlučivati u Beogradu.

Pošto više nema pravila duple vrednosti gola u gostima, za nas može da bude povoljan rezultat 0:0, 1:1, 1:0 ili čak 0:1. Dosta ima da se igra, videćemo gde će nas ovo odvesti. Ne pije vodu sad da kažem da je 1:0 dobar rezultat, a ispostavi se drugačije„, završio je Petrić.

Zbog političke situacije u Moldaviji, bezbednosne strukture u ovoj zemlji donele su odluku da se utakmica između Partizana i Šerifa odigra na neutralnom terenu u Kišinjevu, bez prisustva publike. Revanš je 23. februara u Beogradu.

Petrić o debaklu Partizana: „U svakom slučaju, oni koji treniraju sa privatnim trenerima bi trebalo da obrate pažnju“

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter