Izvor: Alo.rs
21.03.2023 u 13:38
0

MAJKO, SRBIJA ZOVE Novi „orao“ se obratio Nemcima, sve je otkrio

Mladi fudbaler Lazar Samardžić poslao je poruku i to kakvu...

Izabrao je dres Srbije i imao je potrebu da obrazloži svoju odluku.

– Poslednjih nedelja bavio sam se pitanjem koje mi je veoma važno, a tiče se moje sportske budućnosti. Posle brojnih razgovora sa porodicom, prijateljima, a posebno trenerom Draganom Stojkovićem, odlučio sam da igram za Srbiju, a time i za otadžbinu mojih roditelja. Moja porodica i ja smo izuzetno ponosni na pozivu, jer je to ujedno i nagrada za moja dostignuća – napisao je Lazar Samardžić.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Lazar Samardžić (@lakisamar10)

Potom je pojasnio zašto je izabrao Srbiju.

– Moj cilj jeste i ostaje plasman na Evropsko prvenstvo 2024. godine. Pokazana mi je jasna perspektiva i osećaj da mogu odmah da odigram važnu ulogu. Spreman sam da dam sve od sebe i jedva čekam da prvi put budem na terenu sa timom!

Imao je poruku i za Nemce.

– Uvek mi je bila čast da budem deo reprezentacije Nemačke. Hvala vam na vremenu koje sam proveo u različitim selekcijama. Veliko hvala i poštovanje, posebno Antoniju Di Salvu, na poverenju. Naravno da ću i dalje držati palčeve za momke! Sada je vreme da se ostvari veliki san! Majko, Srbija zove – poručio je Lazar Samardžić.

Erling Haland ne igra za Norvešku protiv Španije i Gruzije
PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter