Izvor: BSC HAPPY
06.04.2023 u 21:04
0

Mbape izdao SAOPŠTENJE protiv kluba!? Pobesneo zbog snimka pa poručio – „nije ovo Kilijan Sen Žermen“

Kilijan Mbape objavio je zvanično saopštenje u kom kritikuje svoj klub Pariz Sen Žermen.

Nedavno je u Francuskoj objavljen spisak primanja svih fudbalera, a pet najplaćenijih dolaze iz Pariz Sen Žermena. Mnogo ispred svih je Kilijan Mbape, ali to ne sprečava brzonogog ofanzivca da pravi haos na Parku prinčeva. Francuz je danas izdao saopštenje protiv PSŽ-a zbog promotivnog videa za kupovinu sezonskih karata!?

Kilijan Mbape oglasio se putem društvenih mreža, a njegov govor na Istagramu izazvao je pravu buru reakcija. Naime, Francuz ističe da je klub bez njegovog znanja i odobrenja pustio u javnost promotivni materijal u kom nema Lionela Mesija i Nejmara.

– Delovalo je kao da radimo običan intervju tokom klupskog dana za medije. Nisam se složio da ovaj video bude objavljen. Ovo je razlog zašto se borim za individualna prava na lik i slike. PSŽ je veliki klub i velika porodica i definitivno nije Kilijan Sen Žermen – napisao je Mbape.

Da stvar bude gora, ovo nije prvi ispad mladog napadača. Mnogi su se nadali da će slične stvari neće ponavljati kada je prošle godine stavio paraf na astronomski ugovor po kom zadržava sva prava na svoj lik, odnosno, Pariz Sen Žermen neće moći da ga koristi u reklamne svrhe i uzima profit već će sva zarada ići njemu u džep.

Zbog toga je njegov ispad nelogičan budući da bi se i sam Mbape „ovajdio“ od prodaje sezonskih karata. U Francuskoj se ponovo otvorila polemika oko njegovog odlaska sa Parka prinčeva, a nedavno smo vam preneli vesti iz Madrida u kojima se jasno navodi da je plan Reala da ga dovede u 2024. godini.

JAVILE SE DELIJE! Navijači Crvene zvezde rekli šta misle o ZAKLJUČAVANJU MARAKANE! „MLADIĆU MOJ PROBLEM JE TVOJ“!

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter