Izvor: Tanjug.rs
21.02.2023 u 10:57
0

Mesi odlazi na kraju sezone ako Bajern eliminiše PSŽ u osmini finala LŠ

Najbolji fudbaler sveta postavio svoje uslove!

Fudbaler Pari Sen Žermena Argentinac Lionel Mesi odlučio je da ne produži ugovor ako Bajern eliminiše francuski klub u osmini finala Lige šampiona, prenosi danas „Ekip“. PSŽ je prošle nedelje poražen od Bajerna rezultatom 1:0, a revanš duel je na programu osmog marta u Minhenu.

Mesi je stigao 2021. godine u PSŽ iz Barselone, pošto se katalonski klub našao u finansijskim problemima. Argentinski fudbaler ima ugovor sa „svecima“ do 30. juna ove godine. Rukovodstvo PSŽ-a želi da Mesi ostane u klubu, ali „Ekip“ tvrdi da je prelomio da će da napusti Pariz ako „sveci“ budu eliminisani od Bajerna u osmini finala LŠ.

„Mesi nije baš najsrećniji u Parizu, jer je očekivao da će sa PSŽ-om da ima bolje rezultate. Naravno, glavni cilj je osvajanje LŠ. Pregovori su bili u završnoj fazi, ali se Mesi predomislio. Argentinski fudbaler je već odlučio da napusti PSŽ na kraju sezone, ali ne želi svojom odlukom da remeti ionako lošu atmosferu u svlačionici. Postoji šansa da Mesi ostane u Parizu ako PSŽ osvoji LŠ.

Međutim, on je bliži odlasku iz Pariza nego ostanku“, navodi „Ekip“. Pojedini mediji su objavili ranije da postoji mogućnost da Mesi nastavi karijeru u MLS ligi, Saudijskoj Arabiji ili da se vrati u Barselonu. „Mesijeva porodica se nije baš najbolje adaptirala na Pariz.

To je još jedan od razloga zašto Argentinac želi da napusti Pariz. Njegova porodica želi da se Leo vrati u Barselonu, ali to nije jednostavno.

Mesi je ljut na predsednika Barselone Đoana Laportu zbog načina na koji je morao da napusti katalonski klub iako je sve već bilo dogovoreno da potpiše novi ugovor“, zaključuje „Ekip“.

Liverpul želi da skine krunu „kralju“ i revanšira se za dva poraza u finalima Lige šampiona
PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter